Blog navigation

Laatste berichten

Met dit fotobehang maak je van de kinderkamer een knusse plek

 

Met gepersonaliseerd fotobehang maak je van de kinderkamer een knusse plek. Laat je creativiteit de vrije loop en kies uit ons ruime assortiment het favoriete thema van je zoon of dochter. Je vindt er fotobehang van onder andere paarden, dino’s en auto’s waarmee je eenvoudig en snel de kinderslaapkamer creëert waar je kind al dagen (en nachten) van droomt.

Fotobehang van dieren

De kinderkamer is de plek waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan en naar hartenlust kunnen spelen. Tover de kinderkamer om tot een heuse jungle met fotobehang in junglethema of creëer een onderwaterwereld met fotobehang van kleurrijke zeedieren op een donkerblauwe achtergrond.

Fotobehang met zeedieren

Herfstig fotobehang

Houdt je kind meer van de herfst? Ga dan voor een fotobehang in herfstthema. De herfstkleuren en herfstdieren zoals vossen en egels roepen in elke jongenskamer en meisjeskamer een rustgevend gevoel op.

Fotobehang in herfstthema

Tijdloos: fotobehang in pastelkleuren

Pastelkleurig fotobehang voor de kinderkamer is tijdloos en past bij elke leeftijd, van baby tot kind. Maak van de kinder- of babykamer een ruimte waar je zoon of dochter volledig tot rust kan komen dankzij de lichte kleuren van pastelkleurig fotobehang. Kies een leuk thema voor in de baby- of kinderkamer en ga voor bijpassende wanddecoratie, zoals fotobehang met daarop een walvis die tegen een lichtblauwe achtergrond zwemt. Of een wit fotobehang met daarop wolken en regendruppels in blauwe, grijze en roze pasteltinten voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Fotobehang met walvis

Fotobehang met wolken in pasteltintenf

Gepersonaliseerd fotobehang

Foto4Art biedt vier soorten fotobehang aan: vliesfotobehang, vliesfotobehang Eco Premium, vinylfotobehang en zelfklevend fotobehang. Voor in de kinderkamer raden we vinylfotobehang aan omwille van de toplaag in pvc die het behang beschermt tegen nieuwsgierige kinderhandjes. Zijn je kinderen al iets ouder? Ga dan gerust voor vliesfotobehang, al dan niet met een Eco Premium afwerking, of zelfklevende fotobehang.

Met welk fotobehang tover jij de kinderkamer om?

Kies fotobehang voor de kinderkamer

 
Posted in: Fotobehang