Blog navigation

Latest posts

Moederdag cadeau-ideeën om je mama te verrassen

Binnenkort is het weer zover: Moederdag. Laat dit jaar je creativiteit de vrije loop en verras je mama met een gepersonaliseerd moederdagcadeau. Kies een foto uit ons ruime assortiment of laat een foto van jullie mooiste momenten printen op aluminium, canvas, poster, plexiglas of glas. Schenk je mama een origineel cadeau voor Moederdag en toon haar hoeveel ze voor je betekent.

Voor iedere moeder mooie wanddecoratie met geprinte foto.

Maak zelf een bijzonder cadeau voor je mama. Kies uit je persoonlijke fotoarchief de leukste vakantie- of familiefoto en laat deze printen op bijvoorbeeld canvas, plexiglas, aluminium, enzovoort.
Of selecteer uit ons uitgebreide assortiment een foto die je mama typeert. Zoals een foto op plexiglas van een bos voor moeders die graag de natuur in trekken, een foto op aluminium van dieren voor moeders die dol zijn op dieren, of een foto op canvas van bergen voor moeders die liever een paar dagen zouden willen genieten van een berglandschap maar in deze tijden thuis moeten blijven.

Foto op canvas

Op een materiaal naar keuze.

Laat de gekozen foto op een materiaal naar keuze printen. Een foto op aluminium is omwille van de matte uitstraling de perfecte keuze voor moeders met een minimalistische binnenhuisinrichting. Een foto op canvas is geschikt voor in een gezellig interieur en een foto op poster om een fotowand mee te vervolledigen of te creëren. Een foto op plexiglas heeft dan weer een glanzende afwerking en komt daardoor, net zoals een foto op glas, zeer goed tot zijn recht in een hedendaags interieur.

Foto op Plexiglas

Foto op aluminium

Met welk bijzonder cadeau ga jij je mama verrassen op Moederdag?

Posted in: Plexiglas, Canvas, Aluminium