Blog navigation

Latest posts

Hoeveel kost fotobehang? lees het hier

Fotobehang is een eenvoudige en originele manier om je interieur te personaliseren. Of je nu kiest voor een accentmuur in de woonkamer, de kinderkamer of de keuken, bij Foto4art vind je uniek fotobehang op maat voor elke ruimte en elk budget.

Het design.

Doorzoek onze ruime databank aan collecties fotobehang en kies je favoriete design uit. Van glooiende landschappen, steden, kleuren tot wilde dieren of exclusieve portretten. De meeste designs haal je in huis vanaf 14,39 euro.

Hoe groter je accentmuur, hoe meer fotobehang je nodig hebt. De prijs varieert dan ook afhankelijk van de afmetingen van je eyecatcher.

Fotobehang Matterhorn

De afwerking.

Bij Foto4art heb je de keuze uit vier soorten fotobehang: vliesfotobehang, vliesfotobehang Eco Premium, vinylfotobehang en zelfklevend fotobehang. Elke soort wordt geproduceerd met pvc-vrij vliesmateriaal. De prijs varieert naar gelang de afwerking waar je voor kiest. Zo betaal je voor vliesfotobehang van 250 x 200 cm met een berglandschap bij ondergaande zon zo’n 116,25 euro en voor de Eco Premium-uitvoering ervan 133,74euro. Kies je hetzelfde behang met een vinyl toplaag, dan betaal je 160,93 euro. Hetzelfde design als zelfklevend fotobehang kost 148,22 euro.

De lijm.

Om het fotobehang op een professionele manier aan de muur te hangen, gebruik je best de speciaal ontwikkelde lijm ‘Perfax Roll-on Magic’. Een pak bevat 200 gr en kost 11,50 euro. Met een doosje hang je zo’n 20 m² vliesbehang aan de muur. Je mengt de lijm eenvoudig zelf met de juiste hoeveelheid koud water tot een glad mengsel. Het voordeel van deze lijm is dat hij de muur roze kleurt op plaatsen waar je al lijm aangebracht hebt. Zo verspil je geen lijm en voorkom je lijmvlekken.

Fotobehang strand

De verzending.

Het fotobehang van Foto4art wordt gratis aan huis geleverd bij een bestelling van meer dan 95 euro. Bestelde je voor minder dan 95 euro aan fotobehang? Dan bedragen de verzendkosten 5,99 euro. Doorgaans heb je het gepersonaliseerde fotobehang binnen 3 à 4 werkdagen in huis: de productie neemt 2 werkdagen in beslag en de verzending 1 tot 2 werkdagen.

DIY: Fotobehang ophangen in 5 stappen

Posted in: Fotobehang