Blog navigation

Latest posts

Fotobehang met natuur

Wanneer je regelmatig de natuur opzoekt in een bos, tijdens een wandeling tussen de Nederlandse weilanden of bijvoorbeeld in de bergen, kan het leuk zijn om elementen uit de natuur terug te laten komen in het interieur van je woning. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete soort natuur, mooie natuurelementen die je zelf gefotografeerd hebt, enzovoorts. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om fotobehang met natuur in huis te gebruiken? Iedere woning heeft wel een kale, saaie muur die enige opvrolijking kan gebruiken. Fotobehang met natuur vormt hier een goede oplossing voor! Je kunt fotobehang met natuur zo druk maken als je zelf wilt en je kunt het op verschillende plekken in huis gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de woon-, slaap- of werkkamer.

Fotobehang met natuur bestellen

Foto4art.be biedt de mogelijkheid om fotobehang te bedrukken met een eigen foto van de natuur, maar je kunt ook kiezen voor een van de vele foto’s in ons eigen assortiment. Mocht je zelf een foto willen uploaden, dan is het belangrijk dat de foto een hoge resolutie heeft. Zo voorkom je dat er wazige of onscherpe plekken op het fotobehang voorkomen. Onze eigen foto’s zijn onderverdeeld over verschillende categorieën, zoals landschappen, dieren, bossen, enzovoorts. Zo vind je eenvoudig een foto van de natuur, die past bij je interesses en je huidige interieur.Nadat je een geschikte foto geüpload of geselecteerd hebt, kun je aangeven in welk formaat je het behang wilt bestellen. Je kunt ervoor kiezen om een hele muur te bedekken met fotobehang, maar je kunt bijvoorbeeld ook een aantal stroken op de muur plakken. Dit geeft een speels effect!

Fotobehang met natuur in de badkamer

Doordat wij foto’s op vliesbehang kunnen drukken, kun je ons fotobehang op maat met natuur ook in een badkamer of keuken gebruiken. Hoe fijn zou het zijn als je de dag kunt beginnen of eindigen in een badkamer met je favoriete elementen uit de natuur? Kies bijvoorbeeld voor fotobehang op het plafonds of op de muren die niet direct aan een douche of bad grenzen. Het is belangrijk om vliesbehang te gebruiken, om te voorkomen dat de lijm loslaat door de condens die in een badkamer vrijkomt tijdens het gebruik van de douche of het bad. Natuurelementen op plexiglas Wil je geen fotobehang in huis, maar wil je wel elementen van de natuur terug laten komen in je interieur? Kies dan voor een foto op plexiglas! Net als het fotobehang met natuur kun je ook het plexiglas op maat bestellen.

Posted in: Fotobehang