Blog navigation

Laatste berichten

Fris en hip: behang met planten patronen

 

De botanische trend is al jaren een van de grootste woontrends die er is. En het is er een met vele gezichten. Denk aan kamers vol weelderige planten, hier en daar een groen accessoire en meubels in natuurlijke materialen. Wil je voluit gaan voor een botanisch interieur? Ga dan aan de slag met behang met planten patronen. In deze blog tonen we je onze favorieten uit de collectie behang met planten patronen. Ideaal om eender welke kamer van het huis compleet op te frissen.

1. Behang met palmbomen

Op nummer 1 in het rijtje van behang met planten patronen staat onze topfavoriet: behang met palmbomen. In het voorbeeld hieronder zie je hoe een blauwe variant van behang met palmbomen een klassieke, witte badkamer eenvoudig een stuk meer trendy maakt. Behang in de badkamer? Het kan zeker en vast! In de badkamer raden we behang met een beschermende laminaatlaag aan. Op die manier kunnen vocht en schuimspetters niet in de muren dringen en blijft ook het behang jarenlang schoon. Ontdek de collectie: Behang Palmbomen.

Behang Actuele palmbladeren

2. Behang met geometrische bladerprint

Op nummer 2 staat behang met geometrische bladerprint. In de collectie vind je tientallen geometrische ontwerpen die de kamer op slag een stijlvolle toets geven. Perfect om een interieur in landelijke of Scandinavische stijl een botanisch tintje te geven. Wie van de natuurlijke sfeer van de botanische woontrend houdt, maar ook van een gesofisticeerde woonstijl, is behang met een geometrische bladerprint ideaal. Neem snel een kijkje: Behang Geometrische bladerprint.

Behang Vector geometrische blad naadloze patroon. Abstracte bladeren textuur

3. Behang met planten in potten

Op nummer 3: fris en vrolijk behang met planten in potten. Als je het ons vraagt is dit behang waar je instant vrolijk van wordt! Behang met planten in potten doen het goed in eender welke kamer, van de badkamer tot de woonkamer. Sier één muur van de kamer met dit leuke behang om een leuke accentmuur te creëren of ga voor een volledige kamer met behang met planten in potten om de kamer een complete botanische sfeer te geven. Ontdek deze vrolijke collectie hier: Behang Planten in potten.

Behang Aquarel kamerplanten groeien in potten naadloos patroon. Handgetekende bloemenboeket, kamerplanten en cactus in bloempot

4. Behang met paradise tropische bloemen

Op nummer 4 van ons meest geliefde behang met planten patronen staat eentje die de hele kamer naar tropische sferen brengt: Behang Paradise tropische bloem. Als je houdt van opvallend en kleurrijk, is dit behang zeker een goede keuze! Deze collectie staat vol designs van de prachtige paradijsvogelbloem, een sierlijke bloem met kleuren die doen denken aan die van bonte paradijsvogels. Bekijk deze collectie hier: Behang Paradise tropische bloem.

Behang Paradijsvogel tropische vector naadloze bloemenpatroon

5. Behang met bladnerven

De laatste in het rijtje van behang met planten patronen is zeker niet de minste. Word je erg blij van botanisch behang, maar vind je het meestal wat te schreeuwerig ogen? Dan is behang met bladnerven patroon voor jou een goede keuze. Dit behang met doorschijnende bladeren is uiterst gedetailleerd afgewerkt, compleet met alle fijne lijntjes van de bladnerven zichtbaar. De combinatie van pasteltinten op een lichte of donkere achtergrond vormen een mooi contrast.


Ook interessant: Breng je muren tot leven met 3D behang met diepte


Behang Naadloze patroon met eucalyptus bladeren

Zoals je ziet is er voor elke interieurstijl en elk soort kamer wel behang met plant patronen te vinden. In categorie behang met planten patronen vind je nog meer behang collecties met planten, zoals het sierlijke behang met aquarel bladeren of het trendy behang met Terrariumplanten. Welk behang je ook kiest, alle behang uit onze collectie is gemaakt van stevig vliesmateriaal en is uiterst eenvoudig om zelf aan te brengen met het handige stappenplan. Je kan er dus gewoon zelf mee aan de slag en hebt geen professionele behanger nodig. Bekijk de volledige collectie behang met planten patronen via de knop hieronder en bestel vandaag nog online!

BEHANG MET PLANTEN PATRONEN