Blog navigation

Latest posts

Knap je meubels op met deze simpele diy tip: meubelstickers

Oude meubels opknappen is helemaal hip! Wil je een uniek pronkstuk voor in je interieur? Of ben je gewoon op zoek naar een goedkope manier om je oude meubels of die vintage aankoop een frissere uitstraling te geven? Ga aan de slag met DIY’en met meubelstickers! Aan de hand van deze handige, goedkope DIY-tip creëer je in een mum van tijd een uniek meubelstuk, zelfs als je geen handige Harry bent. Lees snel verder om te weten wat je moet doen.

Knap je kast, tafel of zelfs koelkast op met een meubelsticker op maat

Je oude meubelstuk opknappen kan je makkelijk zelf doen en is ook nog eens hartstikke leuk! Het enige wat je nodig hebt is een meubelstuk met een vlakke ondergrond, een meetlat en… een trendy meubelsticker op maat! Met een meubelsticker op maat geef je je meubels met weinig moeite een compleet andere uitstraling. Een meubelsticker is een sticker gemaakt van stevig Vinylsticker met een leuke foto of afbeelding erop. Personaliseer je opbergkast met een meubelsticker met tropische aquarel bladeren, je salontafel met een meubelsticker met origineel grafisch patroon… laat je creativiteit de vrije loop gaan en creëer een uniek pronkstuk dat niemand anders heeft.

Meubelstickers Tropische vintage planten bloemen botanische naadloze rand roze achtergrond


๏ Aanbevolen artikel: Ontwerp je eigen muursticker


Meubelstickers op maat voor iedere interieurstijl

Je meubelsticker op maat kan je eenvoudig zelf ontwerpen. Vooraleerst kies je een afbeelding die je mooi vindt en in lijn ligt met de interieurstijl van de kamer. Is je interieur eerder modern? Zorg dan voor een speelse, maar strakke toets door middel van een meubelsticker met grafisch patroon. Leunt je interieur eerder aan bij de landelijke stijl? Ga dan voor een idyllische meubelsticker met bergen. Meubelstickers met botanisch patroon doen het dan weer goed bij een Scandinavisch interieurstijl. En zo is er wel voor iedere interieurstijl in de webshop een passende foto of afbeelding op meubelsticker te vinden.

Meubelstickers Oostenrijkse bergen - Wilder Kaiser, Tirol, Oostenrijk

Ontwerp je meubelsticker op maat eenvoudig zelf

Eenmaal je een leuke afbeelding gekozen hebt, is het tijd de grootte van de sticker te bepalen. Pak je meetlat of rolmeter en meet de afmetingen van het meubelstuk dat je een nieuwe look wil geven. Dit kan eender welk meubelstuk zijn – van salontafel tot koelkast - zolang het maar een gladde ondergrond heeft. Ga naar de afbeelding die je gekozen hebt en voer de nodige afmetingen in. Hoe groot je meubelsticker ook is, de afdruk is gegarandeerd haarscherp en prachtig van kleur. Personaliseer de afbeelding verder eenvoudig naar wens. Maak van een meubelsticker met groot bloemen patroon een kleiner patroon, snij een deel van de foto eraf, maak de afbeelding zwart-wit… het kan allemaal!

Meubelstickers Hedendaagse kunstcollage met veelkleurige abstracte vormen

En pimpen maar! Je meubelsticker op maat aanbrengen

Nadat je je meubelsticker op maat hebt besteld en enkele dagen later bij jou thuis ontvangen hebt, is het tijd om het meubelstuk onder handen te nemen. Een meubelsticker kleven is erg eenvoudig. Maak het meubelstuk proper en zorg dat het oppervlak waar de sticker op komt glad en volledig droog is. Verwijder daarna de folie aan de achterkant van de meubelsticker en kleef de sticker nauwkeurig op het gladde en schone oppervlak. De beschermende laminaatlaag zorgt ervoor dat je sticker beschermd is tegen krassen en vuil en jarenlang meegaat. Op zoek naar kinderkamer decoratie voor coole kids dat tegen een stootje kan? Dan is een meubelsticker op maat een uitstekende keuze.

Meubelstickers Vector geometrische naadloze patroon. Moderne textuur met lijnen, strepen

Met meubelstickers kan je ontzettend veel meubels in een handomdraai een nieuwe, hippe look geven. Welk meubelstuk je ook wil pimpen, een meubelsticker op maat is een leuke, goedkope én creatieve manier om zelf jouw unieke meubels te maken. Zin om ook de rest van je interieur onder handen te nemen? Bekijk dan de volledige collectie stickers op maat met deurstickers, muurstickers en raamstickers en meubelstickers, die je interieur stuk voor stuk een unieke, gezellige sfeer geven.

SHOP MEUBELSTICKERS OP MAAT