Blog navigation

Laatste berichten

Kinderkamer decoratie voor coole kids

 

Elk kind verdient een slaapkamer waarin hij of zij zich goed voelt. Een kamer waar ze kunnen spelen en ravotten met hun vriendjes en waar ze ’s avonds rustig kunnen gaan slapen en zoete dromen kunnen beleven. Heb je de meubels al gekocht en heeft alles zijn plekje? Dan wordt het tijd om aan decoratie te denken. Met leuke kinderkamer decoratie zoals muurstickers, meubelstickers, behang en fotobehang wordt de kinderkamer gezellig aankleden een fluitje van een cent! Bekijk hieronder enkele voorbeelden van wanddecoratie voor de kinderkamer en doe een hele boel leuke ideeën op!

Scandinavisch behang kinderkamer

Heeft de kinderkamer witte en vooral lege muren? Daar zit geen enkel kind op te wachten! Maak van de kamer een hippe en inspirerende omgeving door die witte muren aan te kleden met Scandinavisch behang voor de kinderkamer. Ons behang voor de kinderkamer en babykamer in Scandinavische stijl is niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend kwaliteitsvol en betaalbaar. Ben je geen handige Harry? Geen zorgen. Vliesbehang is erg gebruiksvriendelijk en de bijgeleverde instructies zijn zo eenvoudig dat iedereen er snel mee aan de slag kan!

Behang Red fox cartoon en bos naadloze patroon. Etnisch ontwerp met vos, veren en bladeren, oranje en zwarte kleur


๏ Aanbevolen artikel: Top 15 fotobehang trends voor een gezellige woonkamer in 2022


Cool fotobehang kinderkamer

Mag het nog wat grootser? Dan kan je ook kiezen voor fotobehang in de kinderkamer! Fotobehang is betaalbaar, van de beste kwaliteit en gemakkelijk zelf te monteren, zonder overlappingen. Voor de kinderkamer raden we aan om te gaan voor afwasbaar behang met foto. Maken de kids met hun vuile vingertjes vlekken op de muur? Geen probleem, je kan vlekken en vuil eenvoudig verwijderen met een vochtige doek. Bekijk de enorm leuke collectie kinderkamer fotobehang en doe kinderkamer inspiratie op voor je kleine spruit. Of het nu een jonge avonturier is, een echte prinses of een kleine astronaut, voor elk soort kind zit er wel leuk fotobehang bij. Wedden dat het geluk niet op kan bij het zien van zijn of haar ‘nieuwe’ kamer?

Vlies Fotobehang Dieren vector hand getekende wereldkaart

Make-over meubelstickers kinderkamer

Kinderen worden snel groot. Nu zijn ze nog zo klein, maar voor je het weet zijn het alweer groot en hebben ze een eigen willetje. Wil je dat de meubels van je kind wat langer bij hun leeftijd passen? Pimp ze dan met meubelstickers! Meubelstickers zijn enorm handig om een kinderkamer boekenrek, kledingkast, nachtkastje, bed of bureau een volledig nieuwe look te geven. Voor een 4-jarige zijn meubelstickers met een speels patroon in vrolijke kleuren een goede keuze. Maar naarmate je lieverds wat ouder worden, ontwikkelen ze vaak een eigen stijl en willen ze van die kindermeubeltjes af. Niet nodig om nieuwe meubels te kopen! Kies samen met je tiener nieuwe meubelstickers uit en geef hun meubels in een handomdraai een nieuwe look.

Meubelstickers naadloos patroon met hemelse mot, maan, regenboog

Originele muurstickers kinderkamer

Wil je de kinderkamer in enkele minuten een nieuwe sfeer te geven? Eén antwoord: kinderkamer muurstickers. Dankzij de zelfklevende laag zijn kinderkamer muurstickers erg gemakkelijk aan te brengen op een schone, vlakke muur, zonder plooien of luchtbellen. De collectie kinderkamer muurstickers zit vol hippe, stoere, grappige en schattige muurstickers die je op maat kan bestellen. Is jouw kind gefascineerd door dinosaurussen, voetbal, paarden of zeemeerminnen? De keuze aan kinderkamer muurstickers is gigantisch, dus voor ieder kind is er wel een kinderkamer muursticker te vinden. Naarmate je kind wat ouder wordt, kan je de muursticker gemakkelijk vervangen door een nieuwe muursticker. Zo krijgt de kamer in een wip een geheel nieuwe look!

Wandcirkels Leuke dino. Triceratops, dinosaurus, handgetekende karakter in cartoon-stijl. Doodle, platte, abstracte, Scandinavische stijl

FOTOBEHANG KINDERKAMER