Blog navigation

Latest posts

Breng je muren tot leven met 3d behang met dipte

Voeg een nieuwe dimensie met diepte toe aan je interieur met diepte behang oftewel 3D behang. Behang met diepte of 3D behang is allesbehalve gewoon. De gedurfde designs creëren een briljante illusie waarbij het lijkt alsof je muren tot leven komen. Laat je inspireren door onze levendige ontwerpen die van het behang af lijken te springen en geef je huis een unieke en opvallende uitstraling. Deze selectie met enkele dramatische, maar ook subtiele designs, toont dat diepte behang of 3D behang geschikt is voor iedere kamer en iedere interieurstijl.

3D behang met subtiel reliëf

Door je muren aan te kleden met diepte behang of 3D behang krijgt de ruimte meteen een interessante, funky vibe. Wil je dat de kamer toch de nodige rust en kalmte uitstraalt? Sier je muren dan met 3D behang in lichte en neutrale tinten. Trek dit door naar de rest van de kamer door decoratie- en meubelstukken te kiezen met natuurlijke materialen en effen kleuren. Op die manier blijft de sfeer in de kamer toch rustig en ingetogen. Deze stijlvolle 3D behangetjes met effen visgraatpatroon en zwarte metaalstructuur bijvoorbeeld, creëren duidelijk de illusie van een voelbaar reliëf en geven perfect die balans weer tussen een schijnbare diepte en subtiele tinten.

Behang Zwarte metalen

Behang Reliëfpapier met patroon

3D behang met realistische patronen

Mag jouw 3D behang wat opvallender? Diepte behang of 3D behang je muren ook veranderen in een levensechte bakstenen muur, een struikgewas vol bladeren of een boslandschap. De licht gekleurde bakstenen muur bijvoorbeeld is een eigenzinnig ontwerp en schept de illusie van een handmatig gemetselde muur met een mix van stenen. De afdruk op het behang kenmerkt zich door een uiterst verfijnde en minutieuze weergave van kleuren en details. Ook het donkere behang vol tropische bladeren weet de illusie van diepte goed weer te geven. De donkere tinten van het gebladerte en hun schaduw in combinatie met de bladeren hun heldere, witte glans, geven het behang een enorme volheid en diepte. Het realistische 3D effect voegt een nieuwe, levendige dimensie toe aan iedere kamer. Ook zin om een gedurfd en karaktervol statement toe te voegen aan de kamer? Bekijk onze prachtige ontwerpen 3D behang die de kleur, intensiteit en vooral diepte van verschillende onderwerpen en structuren buitengewoon realistisch weergeven.

Behang Gips naadloze textuur met snijwerk vierkante tegels patroon

Behang Naadloze tropische bloem

Behang 3D

Posted in: Behang