Blog navigation

Latest posts

Trend alert: ronde vormen aan je muur

Hoekige en scherpe designs zijn al een tijdje uit het interieurlandschap aan het verdwijnen. Ze maken ieder jaar steeds meer plaats voor gebogen, gewelfde en cirkelvormige designs. Van gewelfde deuropeningen tot pilaarvormige meubels en ronde decoratie items, we zijn er dol op! Volgens interieurdesigners staan scherpe hoeken en strakke randen synoniem voor grenzen en limieten. Door ze te vervangen door een interieur met veel ronde, gebogen en gewelfde vormen, verzacht je de grenzen in je interieur en creëer je een gevoel van vrijheid, individualiteit en op die manier een meer gastvrije omgeving. Cirkelvormige wanddecoratie was in 2021 al een absolute topper, maar met de huidige evolutie in interieurdesign lijkt deze trend dus nog lang niet voorbij. We nemen onze cirkelvormige wanddecoratie onder de loep en tonen je hun grootste verschillen en kwaliteiten.

Hip en easy: zelfklevende behangcirkels

Een eerste manier om wanddecoratie toe te passen in je interieur zijn behangcirkels. Onze behangcirkels, gemaakt uit zelfklevend behang, zijn de ideale wanddecoratie om de ruimte zonder al te veel moeite een nieuwe look te geven. Ze bestaan uit afwasbare Vinyl van de hoogste kwaliteit en zijn afgewerkt met een zachte, matte afwerking. Je kan ze eenvoudig aanbrengen, zonder ongewenste plooien of luchtbellen. In onze collectie zelfklevende behangcirkels vind je talloze afbeeldingen, illustraties en patronen in de meest uiteenlopende designs. Met een minimale diameter van 20 cm en een maximale diameter van 100 cm vind je een geschikte behangcirkel voor elk plekje in huis, van de keuken tot de kinderkamer.

zelfklevende behangcirkels

Ronde elegantie: wandcirkels op plexiglas

Mag het een tikje luxueuzer? Dan is een wandcirkel op plexiglas ideaal om je interieur die ronde, gastvrije uitstraling te geven. Wandcirkels op plexiglas staan bekend om hun ontzettend goede beeldkwaliteit. De levendige kleuren, scherpe details en hoogglans afwerking vormen een prachtig geheel. Wil je liever een wandcirkel die geen licht weerkaatst? Dan kies je beter een wandcirkel op mat/anti-reflex plexiglas. Bij plexiglas zit de foto aan de onderkant van het chique materiaal geprint. Met aan de bovenzijde een glasheldere toplaag krijgt het kunstwerk op die manier een schitterend “diep” kleurenbereik. Het plexiglas beschermt je wandcirkel tegen stof, krassen en verkleuring. Je bent er dus zeker van dat het jaren meegaat.

wandcirkels op plexiglas

Duurzaam en modern: wandcirkels op aluminium

Gaat jouw voorkeur uit naar duurzame en moderne wanddecoratie? Kies dan voor een wandcirkel op aluminium. Aluminium is een licht, stevig en duurzaam materiaal dat lang meegaat. Met zijn matte afwerking en koele uitstraling past een aluminium wandcirkel perfect in verschillende soorten interieurs. De witte toplaag doet lichte tinten en levendige kleuren extra in het oog springen. Wil je graag een zwart-wit foto of illustratie op aluminium ? Kies dan vooral voor geborsteld aluminium, want dat geeft de wandcirkel een extra schitterend effect. Bij een wandcirkel op geborsteld aluminium wordt de foto rechtstreeks op het materiaal geprint, waardoor een subliem glinstereffect ontstaat. Ideaal voor een modern of industrieel interieur. Print een foto naar keuze op een wandcirkel op plexiglas, aluminium of bestel als ronde muursticker. Volledig op maat van jouw interieur. Welke is jouw favoriet?

wandcirkels op aluminium

WANDCIRKELS


Posted in: Behang, Plexiglas, Aluminium