Blog navigation

Laatste berichten

Nieuw jaar nieuw interieur!

 

Het nieuwe jaar is het ideale moment om je interieur onder handen te nemen! Nieuwe meubels zijn een optie, maar vergeet ook zeker de aankleding van je muren niet. Met het juiste behang of een mooi schilderij kan je een ruimte eenvoudig een compleet nieuwe look geven. Wil je het nieuwe jaar fris en stijlvol beginnen? Laat je dan inspireren door de tips hieronder.

Behang patroon derty gouden achtergrond met het effect van scherptediepte. 3D-paneel van gladde, volumineuze, gouden lijnen, verschillende vormen en richtingen

Ga voor die eye-catcher

Met de vele lockdowns en het telewerken van de afgelopen jaren hebben we meer tijd thuis doorgebracht dan ooit tevoren. De keuken hebben we niet alleen gebruikt om te koken, maar ook om te studeren, te werken, te vergaderen en te ontspannen. Grote kans dus dat je keukeninterieur wel wat beu bent. Wil je je keuken in een nieuw, modern jasje steken? Kies in onze fotodatabank je favoriete foto en laat hem printen op een glazen achterwand. Je keukenmuren zien er niet alleen meer stylish uit, ze worden ook nog eens beschermd tegen water en opspattend vet. Een dubbele win dus!

Keuken foto achterwand Berkenbos op een lentedag, landschapsbanner, enorm panorama, zwart-wit

Wanddecoratie voor iedere kamer

Met de juiste wanddecoratie geef je je interieur op slag meer uitstraling! Wanddecoratie bestaat in vele vormen: behang, fotobehang, glazen foto achterwanden… maar laten we zeker de vertrouwde schilderijen ook niet vergeten. Een schilderij kan zorgen voor een wereld van verschil qua sfeer en uitstraling in de kamer. Gebruik een van je eigen foto’s als wanddecoratie, zoals een foto van je trouwe viervoeter of van een verre reis, of kies een beeld uit onze uitgebreide fotocollectie met prachtige foto’s en illustraties. Vervolgens printen wij jouw favoriete beeld of illustratie op een materiaal naar keuze: op plexiglas, aluminium, canvas, als muursticker of als ingelijste poster. Wist je trouwens dat je jouw foto’s op plexiglas, op aluminium en op muursticker niet alleen kan laten printen als rechthoek of vierkant, maar ook als wandcirkel? Origineel én super trendy. Wij zijn fan!

Foto op Plexiglas Koninklijke Bengaalse tijger pose met mooie achtergrond. Geweldige tijger in de natuurhabitat. Wildlife scene met gevaarlijk beest. Heet weer in wild India

Op zoek naar nog meer leuke decoratie tips en interieur inspiratie? Neem dan alvast eens een kijkje in ons behang assortiment!

KIES HIER JE FAVORIETE BEHANG