Blog navigation

Latest posts

Latest posts

 • Foto op plexiglas of foto op aluminium?
  Foto op plexiglas of foto op aluminium?

  Heb je een mooie foto die je graag een bijzondere plek wil geven in jouw interieur? Dan helpt Foto4art.be je graag om jouw favoriete foto op plexiglas of aluminium te laten drukken. Twijfel je welke materiaalsoort het beste bij jou past? Lees dan op deze pagina wat de voordelen zijn van een foto op plexiglas en van welke pluspunten je profiteert als je jouw favoriete foto op aluminium laat drukken.

  Lees verder
 • Je eigen fotobehang maken en bestellen bij Foto4art
  Je eigen fotobehang maken en bestellen bij Foto4art

  Wanneer je voor een ruimte in je huis op zoekt bent naar geschikt type fotobehang, zoek je naar een speciale maat. Niet iedere woning is immers gelijk en wellicht wil je slechts een enkele strook fotobehang, in plaats van een in z’n geheel gevulde muur? Foto4art.bebiedt de mogelijkheid om fotobehang op maat te bestellen via onze webshop.

  Lees verder
 • Een foto op canvas bestellen
  Een foto op canvas bestellen

  Bij Foto4art.be kunt u uw foto op canvas gemakkelijk online bestellen. Dit doet u door eerst zelf te bepalen welke foto u op canvas wil laten bedrukken, om vervolgens het formaat van het canvas doek te bepalen.

  Lees verder
 • Foto op Canvas van eigen foto
  Foto op Canvas van eigen foto

  In plaats van een schilderij aan de muur te hangen, kunt u ook kiezen voor een foto op canvas van Foto4art.be. Een foto op canvas is een uniek stukje kunst, omdat u helemaal zelf kunt kiezen hoe uw schilderij eruit komt te zien.

  Lees verder
 • Fotobehang op maat
  Fotobehang op maat

  Wij vinden het niet alleen belangrijk om de beste kwaliteit te bieden, maar hebben de veiligheid van onze klanten tevens hoog in het vaandel staan. Zo is uw behang van Foto4art.be niet alleen voorzien van sprankelende kleuren die niet vervagen, maar is uw fotobehang ook honderd procent veilig voor uw gezondheid.

  Lees verder
 • Vergelijk fotobehang
  Vergelijk fotobehang

  Meer weten over het monteren van Zelfklevend Fotobehang DecoTexture? Lees de gebruiksaanwijzing

  Lees verder
 • Foto op tuinposter voor jouw tuin, dakterras of balkon
  Foto op tuinposter voor jouw tuin, dakterras of balkon

  Als je jouw tuin, terras of dakterras of balkon een unieke sfeer wil geven, kun je natuurlijk aan de slag met het plaatsen van diverse tuinaccessoires als beelden, kaarsjes en bloemen en planten. Wil je jouw tuin echt een bijzondere look geven? Dan kun je naast deze zaken ook een tuinposter in de tuin ophangen.

  Lees verder
 • Druk jouw favoriete foto op plexiglas op maat
  Druk jouw favoriete foto op plexiglas op maat

  Ben jij overtuigd van de voordelen van een foto op plexiglas op maat? Kies dan jouw favoriete foto die je op het kwalitatief hoogwaardige materiaal wil laten drukken. Foto4art.be doet er alles aan om jouw favoriete foto op zijn allermooist op plexiglas te laten drukken, zodat het resultaat altijd aan jouw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

  Lees verder
 • Fotobehang als interieurdecoratie: een korte inleiding
  Fotobehang als interieurdecoratie: een korte inleiding

  Onder de noemer interieurdecoratie vallen diverse producten die je kunt gebruiken om het interieur van jouw woning aantrekkelijk te laten ogen, opvallend en uniek te maken en geheel aan jouw wensen, behoeften en smaak te laten voldoen.

  Lees verder
 • Meer sfeer in de tuin? Kies voor een opvallende tuinposter
  Meer sfeer in de tuin? Kies voor een opvallende tuinposter

  Vind je jouw tuin te saai, te kaal of te sfeerloos? Kies dan voor een tuinposter om die saaie schutting of die kale muur in je tuin meer op te laten vallen. Foto op tuinposter is een speciale poster voor je tuin, die drie jaar lang kleurecht blijft en goed bestand is tegen alle invloeden van moeder natuur.

  Lees verder
 • De diverse soorten aluminium van Foto4art.be
  De diverse soorten aluminium van Foto4art.be

  Als u een foto op aluminium aanschaft bij Foto4art.be, kunt u kiezen uit vier soorten aluminium. Zo kunt u kiezen voor een foto op aluminium met een witte toplaag, foto op geborsteld aluminium, foto op goud geborsteld aluminium en foto op spiegel aluminium. Afhankelijk van uw wensen, behoeften en smaak kiest u het soort aluminium dat bij u en uw interieur past.

  Lees verder
 • Fotobehang als interieurdecoratie
  Fotobehang als interieurdecoratie

  Je interieur is natuurlijk heel belangrijk omdat je je fijn en op je gemak moet voelen in de ruimtes waar je de meeste tijd doorbrengt. Als je ‘s avonds thuiskomt na een lange dag hard werken moet je echt het gevoel hebben dat je thuis komt en dit kun je het beste bereiken met fotobehang als interieurdecoratie.

  Lees verder
Showing 121 to 132 of 132 (11 Pages)