Blog navigation

Latest posts

Latest posts

 • Foto op plexiglas Eiffeltoren: haal Parijs in huis
  Foto op plexiglas Eiffeltoren: haal Parijs in huis

  De Eiffeltoren is een prachtig gebouw in de hoofdstad van Frankrijk, het romantische Parijs. Ben je wel eens naar Parijs geweest, dan heb je de Eiffeltoren hoogstwaarschijnlijk met eigen ogen kunnen bewonderen. Ben je hier zo van onder de indruk dat je dit bijzondere gebouw op een unieke manier in je interieur wil verwerken? Dan kun je een foto op plexiglas met een afbeelding van de Eiffeltoren bestellen.

  Lees verder
 • Fotobehang strand
  Fotobehang strand

  Ben jij het liefst 24 uur per dag op het strand? Dan kan je er ook voor kiezen om het strand in huis te halen. Niet door een paar zakken zand in de woonkamer om te kieperen en een parasol in huis te zetten, maar simpelweg door de juiste wanddecoratie aan te schaffen. Voor de echte strandliefhebbers is er namelijk speciale wanddecoratie: fotobehang strand.

  Lees verder
 • Plexiglasschilderij Pier
  Plexiglasschilderij Pier

  Als uw job vraagt om concentratie en creativiteit, moet u zeker een schilderij op plexiglas van een pier overwegen om op te hangen in uw kantoor. Als u even naar de mooie, houten pier kan kijken, kan u zich concentreren en kunnen uw ogen en geest even kalmeren. Uw woning of kantoor kan een veel aangenamere plek worden om in te verblijven, als u besluit om een van deze unieke schilderijen op plexiglas van een pier aan te kopen.

  Lees verder
 • Fotobehang Santorini
  Fotobehang Santorini

  Je kunt een foto uit jouw eigen fotocollectie af laten drukken op fotobehang, maar je kunt er ook voor kiezen een foto uit onze beeldcollectie op behang te laten drukken.

  Lees verder
 • Foto op Plexiglas New York
  Foto op Plexiglas New York

  New York is veruit één van de meest beroemde steden. De mensen worden geïnspireerd door de mooie architectuur en de unieke sfeer die deze Amerikaanse stad uitstraalt. Je wordt verleidt door het beloofde succes en de diversiteit die er heerst. Om deze redenen zijn onze schilderijen van New York ook zo populair.

  Lees verder
 • Foto op canvas spa in de schoonheidssalon
  Foto op canvas spa in de schoonheidssalon

  De meeste mensen vinden het heerlijk om een dagje naar een wellnessresort te gaan. Niet alleen omdat ze hier lekker kunnen ontspannen, maar ook zeker omdat er in wellnessresorts altijd een fijne sfeer hangt. Heb jij een schoonheidssalon of een eigen spa en wil je de fijne sfeer van een wellnessresort graag in jouw behandelruimte(s) terug laten komen? Dan bestel je een foto op canvas spa.

  Lees verder
 • Een sfeervol plaatje: fotobehang brandhout textuur
  Een sfeervol plaatje: fotobehang brandhout textuur

  Brandhout wordt geassocieerd met warmte, de winterse gezelligheid en de natuur. Wil je deze sfeer meegeven aan jouw inrichting, maar wil je geen stapels brandhout in huis leggen om dit te bereiken? Dan kun je er ook voor kiezen om brandhout op een andere manier in jouw interieur te verwerken.

  Lees verder
 • Fotobehang oude verlaten gebouwen
  Fotobehang oude verlaten gebouwen

  Heb je een mooie foto gevonden van een oude, verlaten gebouw? Dan kun je deze foto op fotobehang af laten drukken. Plak je dit behang op de muur in de woonkamer, de slaapkamer of de hal, dan heb je in deze ruimte echt het idee alsof je in het oude gebouw staat. Hang je fotobehang oude verlaten gebouwen op in huis, dan weet je zeker dat jouw nieuwe wanddecoratie op zal vallen.

  Lees verder
 • Een foto op glas laten drukken: de vele mogelijkheden
  Een foto op glas laten drukken: de vele mogelijkheden

  Een foto op glas laten drukken: de vele mogelijkheden Heb je een prachtige foto gemaakt en wil je deze afbeelding een uniek plekje geven in jouw interieur? Dan kun je een foto op glas laten drukken. Foto4art vindt het belangrijk dat jouw foto op glas helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij vele mogelijkheden bij het drukken van een foto op glas. Meer over deze mogelijkheden, lees je op deze pagina.

  Lees verder
 • Foto op canvas klaprozen: kleurrijk en sfeervol
  Foto op canvas klaprozen: kleurrijk en sfeervol

  Klaprozen zijn prachtige, kleurrijke bloemen die je overal in de natuur tegen kunt komen. Veel mensen associëren de kleurrijke bloemen met de schoonheid van de natuur, maar ook met kleur, rust en ontspanning. Wil jij kleur, rust en ontspanning in je interieur verwerken? Dan kun je een foto op canvas met klaprozen laten drukken. Deze kleurrijke wanddecoratie vormt een echte eyecatcher in het interieur, maar geeft ook rust en ontspanning.

  Lees verder
 • Fotobehang met afbeelding van een bos: op deze manier altijd een bos in de buurt
  Fotobehang met afbeelding van een bos: op deze manier altijd een bos in de buurt

  Ben je graag in het bos, alleen laat je planning dit niet iedere dag toe? Dan kun je er wel voor zorgen dat je altijd een bosachtige sfeer om je heen hebt. Door het fotobehang van een bos aan te schaffen en op te hangen in je woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor, haal je het bos echt naar je toe.

  Lees verder
 • Het stappenplan om een foto van een zebra op canvas te printen
  Het stappenplan om een foto van een zebra op canvas te printen

  Je besluit dat je een unieke wanddecoratie wenst aan te schaffen om die ene saaie, witte muur in huis meer uitstraling te geven. Omdat de zebra je lievelingsdier is, heb je besloten een foto van een zebra op canvas te laten drukken. Heb je dit nooit eerder gedaan en vandaar dus ook geen idee hoe je de perfecte foto van een zebra op canvas kan laten drukken door Foto4art.be? Graag helpen wij je verder aan de hand van de verschillende stappen.

  Lees verder
Showing 109 to 120 of 134 (12 Pages)