Originele wanddecoratie op maat! | Tevredenheidsgarantie | Hoge kwaliteit | Snelle en betrouwbare levering

Cadeau idee: Foto op plexiglas op maat!

Cadeau idee: Foto op plexiglas op maat!

Cadeau idee: Foto op plexiglas op maat!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend(in) of familielid? Geef dan een foto op plexiglas op maat! Door een foto op plexiglas te laten drukken kun je een mooi of gedenkwaardig moment vereeuwigen. Denk bijvoorbeeld aan herinneringen uit een vakantie, herinneringen uit jullie jeugd, enzovoorts. Naast de mogelijkheid om een eigen foto op plexiglas te laten drukken kun je er vanzelfsprekend ook voor kiezen om een foto uit ons assortiment te kiezen. In ons assortiment vind je foto’s in tal van verschillende categorieën, zoals steden, landschappen, dieren, etc.

foto op plexiglas bamboe

Tip: Bestel twee foto’s op twee verschillende formaten plexiglas. Deze foto’s kan de ontvanger naast of onder elkaar aan een muur hangen, wat voor een speels en sfeervol effect zorgt!

Een foto op plexiglas op maat bestellen

Foto op plexiglas dieren

Foto4art.be biedt niet alleen de mogelijkheid om een foto te kiezen uit ons brede assortiment met foto’s, ook kun je de foto op plexiglas op maat bij ons bestellen. Nadat je een foto gekozen of geüpload hebt, kun je het formaat van de foto op het plexiglas selecteren. Ook kun je kiezen uit verschillende diktes plexiglas en kun je een ophangsysteem aan het plexiglas laten bevestigen. Zo kun je het cadeau geheel op maat samenstellen en sluit deze naadloos aan bij je wensen.

Een foto op plexiglas op maat laten drukken: een persoonlijk cadeau!

Foto op plexiglas Watervallen

Er is niets leuker dan het krijgen van een persoonlijk cadeau op je verjaardag, bij een bruiloft of bijvoorbeeld als je geslaagd bent. Met een foto op plexiglas heb je zo’n persoonlijk cadeau, dat je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een leuke familiefoto, een foto van de ontvanger alleen, een foto van jullie samen, enzovoorts. Ook leuk is het om een kleine tekst op de foto te zetten. Dit maakt het cadeau nog persoonlijker!

Kunst of schilderijen op plexiglas drukken

foto op plexiglas stadion

Je kunt ervoor kiezen om je favoriete kunst foto op plexiglas te laten drukken, maar het kan ook erg leuk zijn om kunst of een schilderij op plexiglas aan de muur te hangen. Zeker in een modern interieur staat klassieke kunst niet altijd even mooi. Door de klassieke kunst op plexiglas te laten drukken, krijgt de kunst een modern tintje. Het voordeel aan plexiglas is daarbij dat je het niet alleen in huis kunt gebruiken, maar ook op het terras of het balkon. Plexiglas is goed bestand tegen regen en andere vormen van neerslag.

2Opmerkingen

 • Avatar
  Philippe Wingels
  Oct 9, 2018

  Beste, Wij zijn op zoek naar een foto op plexi, maar op een speciaal formaat 298cm op 47cm ? Wij vroegen ons af of jullie hierbij kunnen helpen ? Alvast bedankt

 • Avatar
  Jessica Vrolix
  Oct 25, 2018

  Beste,

  Wij kunnen zoiets zeker produceren.
  U moet er wel rekening mee houden dat elke foto weergegeven op onze website, zijn eigen afzonderlijke maximale afmetingen heeft.
  Ook kan u een eigen foto aanleveren, deze moet dan minimaal 6MB groot zijn.

  U zal dan ook het plexiglas ontvangen in 2 gelijke delen, daar ons maximum breedte uit 1 stuk gaat tot 250cm.

  Hopend u hiermede geïnformeerd te hebben.
  Indien u nog verdere vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

  Vriendelijke groeten,

  Jessica Vrolix
  Klantendienst

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking